Firma Marico Provider ofera servicii de deszapezire Non Stop in Bucuresti si Ilfov 24/24h

Marico Provider este o companie cu peste 10 de ani de experienta in domeniul serviciilor de deszapezire. Acest lucru denota faptul ca avem cunostintele si resursele sa ne ocupam de toate nevoile dumneavoastra pentru deszapezire. Veti descoperi ca ne mandrim oferindu-va un mediu de iarna in conditii de siguranta.

Dispunem de o flota mare de echipamente pentru deszapezire. Siguranta dumneavoastra pe timpul ierni este imbunatatita pentru ca vom folosi cele mai bune produse de degivrare atat in baza unui contract cat si in regim de URGENTA.

Flota pentru deszapezire in Bucuresti si Ilfov include:

Pluguri de zapada
Sararite
Buldoexcavatoare
Bobcaturi
Masini de maturat
Suflante de zapada
Personal pentru deszapezire manuala

Serviciile de deszapezire oferite de specialistii nostrii se evidentiaza atat prin eficienta, cat si prin costuri reduse:

Cand aveti nevoie sa arati zapada, sa o carati sau sa o indepartati din locuri greu accesibile noi suntem gata sa va ajutam. Deszapezim loturi de parcare si trotuare, acestea vor fi curatate si dezghetate. Firma noastra ofera servicii complete de deszapezire pe timpul ierni pentru birouri, magazine cu amanuntul, proprietati industriale, centre comerciale, spitale etc…

Suntem un lider al industriei deszapeziri pentru ca folosind cele mai noi tehnologii si oferim solutii inovatoare si exceptionale clientilor nostri. Una dintre cele mai mari companii de deszapezire din Bucuresti si Ilfov.

Lucram pentru siguranta si confortul dumneavoastra fie ca sunteti in Bucuresti sau Ilfov.
Contactati-ne Acum. Suntem gata sa va ajutam!